börjar återhämta mich...

ja det har varit mycket att göra det senaste..hihih

först THe hives.. följt av fjällen

va väldigt kul. :)

så på måndag back to work.
o sen see på film men Lisa o victor:) bedtime storys
o idag me jobba
efter jobbet gick en promenix me ninni. :)

nu e det desperate house wife..

o imorn gym klockan 8. men Emil o lisa
hihi

SOLsken..

Ja det känns faktiskt att solen lyser. vilken underbar känsla. sol sol. älskar solen. att det blir ljusare känns faktiskt att det blir ljusare. varmare.


The Hives igår va så jävla bra. träffade även på några vänner från fagersta.. vilket sammaträffande, men sen tänker man efter lite... The hives kommer ju faktiskt från kära Fagersta.

nu packar jag min snowboardbag. väntar på att min mor ska komma förbi med bullar. :) fast inte fika än.. har ätit frulle 2 gånger idag. först när jag vakna. va jag så hungrig sså gjorde mig en lite gröttalrick.. o sen va det frukost på Kaktus med LISA, NATHALIE, LISAS syster MIMMI, o SOFIA lisas gamla klassmate. dock va min frukost en stor LATTE.. och ett provsmak av deras frukostbuffe. mkt gott!!!

ja vad gör jag nu. jo jag går runt i mina högaste skor o lyssnar på the killers. samma skor som jag hade igår. ett jätte bra val. för jag blev så lång. ja jag va lång för en gång skull. o då såg man mycket bättre o hoppade mycket högre.  

BEATA:
Inatt drömde jag att du och jag flyttade ihop i en femma. I några av rummen var det stora jordgubbar och smultron på tapeterna, men i de andra var det sönderrivna tapeter med tomtar och julbockar på. Känns det som ett grönare gräs?

Du är en mycket kär vän:) va länge sen vi sågs nu.. vi får ta o ses snart!! det är nog ett grönare gräs.. jordgubbar o smultron..

jag har ungefär 1-2 månader kvar i min lägenhet nu.

Ja varför säger man upp en lägenhet mitt i stan med billig hyra. en trea med ny stor balkong med glas.
Det kan man ju fråga sig.

Men vill man bo i ett glashus hela livet. njo. får man panik när allt rullar på o man märker knappt att
-oj nu har det gått en månad. en månad av ens liv. panik. man lever bara en gång. fatta bara en gång. helt sjukt. och nu har man levt i mer än 20 år. antagligen kanske inte ens hälfte o inte en tredjedel av livet. men fatta tiden bara rullar iväg o om man gör sig så himlans bekvam på ett ställe, man kan ju fassna. då sitter man fast.

man lever bara en gång. så vill upptäcka det som går att upptäcka göra så mycket som möjligt. men vilka ideeer ska man följa. man blir ju hellt förvirrad. vad ska man göra. det finns så många länder man vill se. så många människor man vill träffa. så mycket man vill göra.,.

och vad gör man. jo man lunkar på i sitt vanliga liv. gör inte mycket.
så det är det snart ändring på.

fast visst. man får nog anpassa sig lite efter sitt samhälle. det är ju meningen att man ska fasssna, o ha fast jobb. o fasta rutiner. allt ska sitta fast man blir ju galen.

nu kan jag ju tala om att jag e ju lite flummig o jag vet knappt själv vad jag menar. så om ni inte förstår. så gör det inte så mycket. jag försöker bara säga att man ska ta vara på varje stund i livet. varje dag är olik deen andra. alla människor är unika. det finns inte en enda som är samma. 

så jag ska försöka leva livet o va så glad, snäll o ha så roligt som möjligt! För varför vara elak, depprimerad, lat, tråkigt?.. även om många är ganska puckade.. varför ska man vara det själv.. (ojoj nu dömmer jag andra jag egenligen inte vet vilka jag menar..hm. aja.)  haha. nu kan man fråga sig hur länge det håller att var så jävla glad som jag e nu...haha. men det får jag ju ta vara på:)

weeeeehi.så jävla lycklig...!!!!!!!!!! det kom från ungefär ingen stans.. eller så spara jag alla lyckliga känslor till vissa stunder, så jag e så lycklig just nu extra lycklig. känns som det inte finns något tråkigt i mitt liv just nu..haha!!!

en underbar kväll igår FRIDA.. you are my love!

o tack för en mysig frulle-stund!..lisa o nathalie.. o sötisarna.peace and love

hur gör man

... när allt bara blir fel. fel fel. ja det känns så. faktiskt. fel. FEL.
men jag vet inte vad som är rätt heller. gräset är så väldigt mycket grönare på andra sidan. på andra sida så luktar det mkt mer sommar o mjukare att ligga på o grönare. mycket grönare. varför. varför alltid såå!!!

best evvver!

Ja det här ska bli den bästa måndagen ever!

Det är SOOOL. underbart.

så nu har jag ätit smarrig havregrynsgröt med russin, nötter o frön i... dock va mjölken slut. men gör inget!

Så nu lyssnar jag på Baby Shambles och ska ta mig ett litet titt på mitt lilla plugg.

Sen ska jag ut i solen!!!

jobba lite idag me, ett kort pass..

Bodycombat

hm och någon stans där i mellan ska jag backa för fjällen.
o fixa för imorn. för imorn. är det THE HIVES.

och på onsdag bär det iväg till backen..hiihih.


puuuuuuuuuss

sova

jag avsatte den här dagen för viktiga saker o vad blir det av det. jag vet inte riktigt. jag har gjort någurlunda vad jag tänkte. men jag blir ju aldrig klar o jag står ju stilll på samma ställe o jag gör ju samma sak om om om om om igen. vad ska man göra då? när man försöekr o försöker o försöker men sitter fast. jag har grubblat på det här hur länge som hellst, så länge jag kan minnas. vad gör jag nu. det är bara att blicka frammåt. men hur går det ihop när man bara trillar bakåt bakåt.. som om det inte fanns något framför en. och om det nu fanns, så når man det inte för att vägen försvinner under fötterna, så man drar sig bakåt. och aldrig frammåt.. det enda man kan få av framtiden är planer o hopp om något där framför det som är nu. men det tjänar inget till. för man står på samma ställe. hoppar sitter eller går, men kommer ingen vart. om det inte är vägen som ramlar bort av sig själv, så är det jag som sätter mig ner o väntar på att någon ska dra den bort.okej nu ska jag nog gå o sova, gå o lägga mig för imorn ska jag jobba o träna o kanske plugga. ska ta o rycka upp mig lite. halvbra idag ändå. träna i alla fall. spinning 8 på morgonen en ledig dag. inte fy skam.
tänkte jag skulle vakna upp imorn utvilad till en strålande sol så allt e frid o fröjd så jag kan ta mig en morgon-jogging-runda ner till sjön. (ner till sjön låter bra,men e ganska platt, fast jo en nedförsbacke, de sissta 100 metrarnaa) e nämligen i ljungskile. så här finns en sjö. efter det blir det frulle o lite plugg om jag hinner o sen iväg tll jobbet...
..ooo efter det får vi see vad som händer.. 


peace 

dagen e slut nu

fryser
det är kallt i min lägenhet
o så va sex and the city slut
o dagen va också slut
o jag e slut
allt är slut

mina pengar är slut
min fantasi är slut
min mat e typ slut
min optimism är slut

man får väl hoppas att allt inte är slut imorn. innan det borde.


idag va det sol:)
vill ha mer sol. det va det i Brasilien:).....

 men här va det ju natt...
nu ska jag sova.
go natt.

jag trodde jag visste..

ja vad trodde jag att jag visste. vad borde man veta.
är sanningen det bästa att veta. finns det någon bra sanning finns det någon sanning om någonting.

Varför ska man ljuga, varför kan det va så svårt att tala sanning. ja men saker o ting blir inte mindre sagda eller gjorda för att man ljuger om det. nu menar jag inte att någon har ljugit för mig, för det vet jag inget om. jag tänker bara i största almänhet.

jag försöker vara ärlig. eller jag tror inte jag har ljugit på jättelänge. jag minns inte senast. tror jag. o nu i den här eviga jag vet inte. ja varför vet man inte varför är jag inte säker. jo för då finns det utrmme för mistag. så praktiskt, men man kommer ju ingen vart med det kanske.

men hur som hellst har jag kommit en bit på väg med min planering på min närmsta framtid. 2009. 
nyss hade detta år precis börjat men så vips va det mars. o man hade helt plötsligt glömt bort att leva utan man mest rulla på i sina vanliga spår. 

MArs 

Ska till fjällen med Ninni med flera:)

April
jobba jobba...?

Maj

till fagersta o hälsa på alla gamla goingar...
kanske en weekend till london med LIsa s om plånboken tillåter..

Juni

hultsfred me Lisa Francke. hihi:)

Juli-agusti

Europ-tripp på cykel. jag säger bara det. Ninnii o jag på vift i europa.
hitills spikade mål...skagen, köpenhamn, berlin, amsterdam...nu snurrar klockan iväg o jag blev väldigt trött... så goo natt:)

puss

prickig idag

Nu sitter jag här i mina prickiga långkalsonger o lyssnar på fin musik me lisa. som insisterar på att gå ut o röka. jag kan ju tänka mig att ta mig en nypa luft på balkongen..


så nu har jag stått en stund i den fina inglasade balkongen.

puss

planera planera

Ja man har så många planer o ideer för vad man ska göra i livet så vet inte vart man ska börja
men det är väl bara att kasta sig ut o leva livet.

Idag har jag i alla fall hunnit

plugga

gått lång promenad med Ninni 2 timmar, planerat roliga resor...hihi. ska bliii sååå kul

En spikad är fjällen om 2 veckor. :) 4 dagar snö, sol, Snowboard, afterski , varm choklad i backen, oooo...sedan efter promenaden, med ett stopp för att fika hos min mor me...skyndat mig till yogan. missade den nästan.

efter det plinga Frida o titta förbi o även vi har många bra ideer långt härifrån..

Imorn ska jag jobba halv 10 till typ halv 9. så kan ju behöva lite skönhetssömn om jag ska vara lika vacker hela dagen.

jag får inte glömma att nämna jag har fått ett väldigt oskönt skoskav på hälen, så vet inte vad jag egentligen kan ha för skor. om jag kan ha några skor. o det ser inte så respekabelt ut att inte ha skor på sig så här på vintern. fast det är kanske vår nästan, kändes i alla fall så idag... SOOOOOL

älskar SOOL  


nu ska jag sova...

lllååååångsam dag:)

Det var länge sen jag tog det såhär lugnt.

först frukost vid 11 sedan en schack med Lisa s

o sen fotölj-siittande hos lisa (samma som vid schacket), men nu mer bara sittande lisa med gitarren eller datorn eller katten o jag med datorn eller katten.

samtidigt såg vi på musik, Qeen , Foo Fighters, Green day.

tills klockan slog ungefär lite innan fem.
då åkte vi o såg på hockey, lisa lag. De vann 5-3, sissta serie matchen.

Hem igen TACOS.. sen såg vi på vem som vann melodifestiválen, vem det nu vaaaaaaaaaa...

följt av Matrix 3 aan.  djup. eller åt det hållet.

o almänt flummig idag.. skönt.

nå.. skön dag.

MYs me LISA:)

Nu e jag hos lisa.
vi har spelat schack, jag van. nu står det 2-1 i matcher. eller ja 1-2. jag ligger alltså under.
i kväll är det melodi festivalen. det kanske man ska titta lite på.

Igår var vi hos Frida. roligt. hon hade sina klass mates där på Besök. 
sjöng o spela. 

sedan gick vi e sväng på stan. jo jag o Lisa gick en kort sväng. men PÅ Cheers träffa Linda:) lovelove* super kuligt.
sen kolla in på Kullgrens o där va Ninni. ;) 

dax o hitta på något skoj.. 

Ja lisa flisa jag mena inte skulle till peace and love..

pösss

snö

Tänk att det skulle snöa, när jag hade planerat sol.
Jag o Lisa skulle ju sitta på hennes altan o spela gitarr.
hm. aja.

Jag började min dag med att gå på spinning.
härligt att få upp pulsen lite, va inte riktigt vaken förän jag gick av cyckeln. haha.

Igår va en trevlig dag. trots snön.
Jag o Lisa skulle ju boka tatto tid , men vi va nog lite oplanerade, eftersom man va tvungen att lämna en depostionsavgift vi inte hade med oss. nåja.
Ett parti schack. Lisa vann. Jag som brukar va så bra på schack.
Lisa håller på att renovera sitt hus ut o in. så det blir jätte fnt.

Sedan va det brottom till bussen.
På väg på Jeans-ansvarig-möte i Göteborg.
Det va allt trevligt! mycket info.

På bussen träffa jag på några Kära LULE-Hocky-fans. bland annat min broor.
De va allt peppade på Matchen. Hade varit roligt att se, men aja.
Även på hemvägen kom de springandes o nästan missa bussen.
De hade fasnat i snön efter matchen..

I helgen är jag LEDIG:)

på lördag kväll ska jag o Lisa s ha myskväll. hihi.nu har jag kollat runt på tattooos i en timme. blir snurrig.
jag som tänkte plugggga. nå hinner lite nu kanske..

lyssna på lite BJÖRK o nu kanske Death cab for cutie....

peace and love

Mysiga middag hos Angelica;)      Och LISA va me också, men det va hon som va Photoograaf.


KISS my loves

where is my mind.

Where is my mind. - The Pixies

Den låten är, vad ska man säga. bra.
lyssnar på den nu.

Nu ser jag på Sex and the City,
Hur många avsnitt finns det. jag har hur som hellst nog sett alla flera gånger om.

Har jobbat idag då. Det va kul. började hänga om lite. kul med massa vår-färger.

Ooo va fint SOOOLIGT väder det är.. eller va idag. LOVE..

mindre älskevärt.. jag har ungefär rödahund. Eller nej. vet inte va det är så ska inte säga det.
utslag. är ajg allergisk? hm. dont know.

nu va sex and the city slut.

jag skriver lite segt. jag måste ha något att skriva innan jag e klar.

Imorn ska jag göra massa saker!!..

PLUGGA

TRÄNA-gymma

träffa LISA silhberg

hm boka tatoo-tid?

JEANS-ansvarig möte i GBG

ja. hinner jag me mer saker så gör jag ju det också.
grr. e trött, men jag orkar inte sova nu. ser på tv. det e inte super kul. men är ett spännande program jag hitta. Scary.

NU BOKAR JAG O LISA HULTSFREDBILJETTER....weeeee. hihi. snart. nu. lisa gör.

time tooo soova

Vackna av ett bankande på dörren.

Ja härligt.
Vaknade av ett väldigt bankande på dörren, av några el-killar som skulle fixa med bredband.
Yrvaken. Ja o de skulle efter ett tag funderanade inte ens sätta in något bredband i min lilla lya utan bara i andra delen av lägenheten.

Nu borrar borrrar. aj mina öron.


försöker plugga. gick bra ända tills de börja med borrandet nu.

så nu ska jag jobba. om 2 timmar alltså..


kiss


äntligen...

Jag börjar få ordning , lite på mig efter helgen. Det var en tuff dag , den där fredagen. och sjukt skoj. Jag säger bara det jag, Angelica, Emil, Tim o Andreas hade en mycket kul kväll!!!...även om Andreas traska hemmåt när vi andra gick vidare.

Nu e jag hos Lisa flisa i trollhättan. Nathalie är också här:) hon va på metallica eller ja inte då!!..

Jag o lisa gjorde jätte gott potatismos , hemmagjorda köttbullar, lingonsylt, o brunsås. fiiint. Gottt!!!!
bara för att det va hemmagjort. inga färdiga saker här!!...:)

Annars i helgen. JAg o Lisa Shilberg va hemma by her. o såg på en mycket bra film Wristcuter- a love story. 

I söndags hade jag o Mamma mys med god mat o film.Ja o igår va det måndag.
Vardagen börjar igen. inte för att den nånsin har varit frånvarande eftersom jag jobbade hela helgen. och hela söndagen helt själv, mitt eget val alltså.

Nu ska jag snart åka hem.. meee BUSS... 
pusss 

less is more

Ja det är ju så man brukar säga.
Därför så tänkte jag inte ha så långa inlägg, när jag ändå inte har det där super kreativa skrivandet som man kan få bra betyg på eller beröm över att det är så snyggt o bra. Det är närmare mer bara flum. men det är sån jag är. klart jag kan skriva vädligt fyrkantigt o rakt. men vem tycker om det? Det är ju väldigt stelt med fyrkanter o raka rutor.

Specielt när jag inte behöver skriva i fyrkantsform. Det räcker med att bokstäverna kan ha lite väl raka o fyrkantiga former. Ja, jag vet det är ju inte själva bokstäverna som gör texten mjuk eller rak.  Men visst hårda o mjuk vokaler. and so on.


Igår va jag Frida o Lisa hos Angelica på Middag. DET VA SUPER MYYYS! synd bara attt det blev så tidigt att vandra hem. Fridis skulle ju åka till Paris idag o Angelica hade varit uppe sen 5. Men det va super gott Angie!!

Men Guld värt sådant insiativ min love Angelica!!

Så nu hoppas jag att våra planerade Onsdagsmiddagar blir mer än 1.
(och här stämmer inte less is more in hellt o hållet.  Men så är det så att en gång i veckan är bättre än varje dag i veckan så då stämmer det bra i ändå. )

Idag är jag ledig.

ganska.

 Igår valde jag vin, efter förpackningen. Den va jätte fin. Söt o god också, passade fint till   Marängswishin. Räcker nog mer än 1 kväll för oss girls.

Igår fick jag ett av mina kursintyg på posten......wehi

Eftersom jag har också en ordningsam Hanna i mig. En ganska pedantisk i vissa tillfällen. har jag en pärm, med skola o jobb papper. (okej så har väl många). Men hur som hellst. har jag även andra gamla papper o sånt som e bra att spara.

Som ett exempel, När man är ungefär 4 år går man på 4-års kontroll på vårdcentralen. Då kollar de om man är lagom lång, lagom tjock och lagom smart för sin ålder. 

Till den delen att vara smart, då får man rita ett streck o sen någon fyrkant o ringa in strecket osv. Men man ska även rita ett självporträtt. Men vad jag kan minnas ville jag inte det utan jag ritade ett mumintroll istället. eftersom Mumin var min favorit. 

   och så mitt konstverk.. tänk nu på att jag precis hade fyllt. 4.  hihi.Ja nu ska jag nog gå till gymmet en sväng o biffa lite.
 
Får se vad man kan hinna med en sån här ledig dag då.
Ikväll ska jag ju i alla fall till Göteborg på kurs:)


Nu damp en trasig ELLE-tidning ner i genom brev inkastet. snarare brevbäraren orka inte ta all post var för sig utan tryckte in allt samtidigt så den gick sönder i kanten. grrrrr.


gonna goo... kiss

Onsdags panik

Ja nu har ju halva den här veckan gått också utan att man har gjort allt man tänkt att göra.

IDag hade jag ju tänkt boka tid för tatuering, men jag hade ju en vän att gå med dit, för jag menar sånt kan ju inte göra själv. läskigt. hehe. ja. så det får bli imorn då.

Men bara för jag inte vet vad jag ska ta mig till för tillfället stod jag med saxen i högsta hugg framför spegeln. JAG MÅSTE KLIPPA MITT HÅR NU!!!!... men innan jag tappa kontrollen till saxen,.. ringde jag hoppades att frissan kanske hade en tid som passa precis mig. YÄÄÄÄ.


så då är det dax att klippa sig om ungefär någon timme.

Sitter här med mitt förmiddags kaffe.

Det har varit en kort natt, först hjälpte jag Lisa flisa att flytta lite saker till hennes lägenhet o sen gjorde vi en super god avokado röra o massa gott.

Efter det ran tiden iväg o jag fick Kinesa där. men så mitt i natten. eller ja vid tre. vaknar jag av att hon har ONT ont ONt i ena sitt finger. hm nä vaknar inte av att det gör ont men att hon gnyr över det svullan fingret. hm gnyr kanske inte men hon hade välidgt ont. det skulle ju kunna vara blodförgiftning. så Varit på AKUTEN.

o för en gång skull va inte väntrummet fullproppat. bra. ingen blodförgiftning, men de sa att vi skulle åka dit. men heller inget helare finger.


åå längar tills jag har min fina taturing mer på mig än i huvudet, låter ju underligt men så är det. o vad det blir återstår att se. svårt att beskriva. men jag säger i alla fall lite flower power..hihi. ja.


JA, nu har jag bokat attboka nästa vecka. :)

gonna gooo.  kanske diska o städa lite, sånt som alltid behövs.


jag tror jag ska köpa en bil kanske om ett tag. bra grej att ha.
peace

tänk vilken duktig dag.. hoppas de blir så imorn me!

weehi, nu har jag tränat body combat.. va helt sluuuut efteråt.

jag tvättar fortfarande, eftersom jag skjuter upp att tvätta tills garderoben blir ganska tom..
 
ser på Prodject Runaway nu samtidigt, för jag abehöver ju i alla fall inte sitta o titta på tvättmaskinen snurra runt kläderna eller titta på kläderna som hänger o försker torka.

hehe, men alltså det är inte så jobbbigt när man väl börjar med saker, så det som är jobbigaste är att börja, och det är EGENTLIGEN inte så jobbigt, det är bara att göra det. Så just do it!

veckans påhått...

Imorn till Min sötis Lisa som håller på att flytta nu!

boka tatoo..tror jag..hihih

kurs på torsdag.. :)

hmmmm... ja få se vad som händer..mer..hihi


ja ska kanske börja skriva på mitt arbete jag borde göra..hehe

hatar borde borde borde. Det är så att man ska vilja göra saker. så jag vill börja med mitt arbete den här veckan. smart. så smart. hihi.


nu ska jag nog hämta min tvätt. ungefär 5 trappor ner i källaren, eftersom jag bor högst upp utan hiss såklart.


peace

städ-dag-fixa-saker-dag-tränaWorking working. Va e liten stund på jobbet. ett kort pass. så nu e jag hemma.
vid 5.

Tvätten snurrar runt i tvättmaskinen. snart dags att gå dit o hänga upp den.

Har hunnit städa idag också. wee. va duktig.

oobsi... kaffet har nog stått på ett tag nu dax o dricka lite...mm. Koffffii.

Tänk idag har jag varit duktig. lagat ordentlig mat. inge mackor. Så lite wook blev det med massa svamp.


Hinner nog teckna lite innan jag går o tränar:)..
så här ser min lilla mall ut jag gjorde...
..


...aa nu e kaaffet bränt...haha. gonna gooooo.

sport spegel

Nu ser vi på sport sepgeln.

Joakim o jag. 

Lisa o Fridis grejar i Garderoben.15 tusen. på vasa loppet.


o äter jätte JÄTTE äckligt godis från Danmark. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.

Nu matar Lisa joakim med de äckligaste godisarna..blääää.
buuuuuååååääää vad är det här för något. förstår inte. varför gör man så jävligt godis. varför äter man sånt jävligt godis när man redan har ont i magen efter att ha ättit godis, pizzza o mackor hela.

Nu har lisa en filosofi om vad godiset är för något egentligen. Sprängda gubbar. seriefigurer. kanske.Nu spårar det här ut..... diskussionen här. Lisa o Jocke... haha


fuck fuck....

Nu har jag varit i Trollhättan.


Vi skulle gå på Tatoo-mässan!
Det va jätte kul:) jag lovar det hade varit det om vi hade komit dit. jag vet inte vad som hände....??? :(

Vi va på efterfesten på Buttlers. det va det närmaste vi kom.

Buddies o Mesa va vi också på.

haha. mest på Mesa.
 
och på någon förfest innan det.

Dansy Dansy... på MEsa gjorde jag, lisa hitta en Advokat dude som hade röd sjal o glansiga skor och kammat hår.

Nu är vi bakisa hos Nathalie jag Lisa o en Offe.

fast inte jätte bakis, mest trötta för vi gick o la oss vid 4-5.

så nu har jag redovisat klart.RSS 2.0